Radio i TV ljubitelj
Radio, TV, Mobilna telefonija...

Radio Klik FM Bor

Kategorija: Radio / Datum: 29. 01. 2013. / Komentara: 4

Radio Klik FM je nova radio stanica u Boru koja je ovih dana počela sa emitovanjem. Emituje na frekvenciji 99.5 MHz gde je do nedavno emitovala Radio Kometa 030. Klik FM radio je promenio muzičku koncepciju radija, tako da nema više narodne muzike. Muzička koncepcija ovog radija je pre svega strana muzika, balade i najveći hitovi, muzika 80tih, domaća ex yu rock muzika.

Klik FM radio

Ovaj radio je počeo i sa emitovanjem putem live stream-a i možete ga pratiti na linku Klik FM uživo. Postoji i bilbord ovog radija postavljen na 4km nedaleko od hotela albo.

Klik FM bilbord

Klik FM radio sa svaki pun sat emituje vesti, takođe tu je i trenutna temperatura u gradu Boru. Klik FM radio ima i svoj sajt koji je još uvek u izradi i možete ga pogledati na linku Sajt Klik995.

Ključno: , , , , , , , , ,

Komentari :

4 komentara, Upiši


  1. Da li Vam odgovara da dajete vremensku prognozu: o trenutnom UV zračenju,UV ideksu na teritoriji Srbije, X-zračenju i trenutnom magnetnom indexu? Pogledajte te online info na mom sajtu:heliometeosinfo.wordpress.com
    A za uzvrat samo da najavite da su to helioparametri-heliometeosinfo!
    Pozz/Autor sajta/Žan Disterlo/


  2. znam da su teska vremena.odatle sledi jedno pitanje.da li primate kvalifikovane voditelje?voditelje sa iskustvom.hvala.


  3. Mozda ste zbunjeni, ali to su cinioci koji stvaraju vremenske prilike na Zemlji.Nisam dobio odgovor?Bili bi prvi u ovome i jedinstveni a nadasve korisni za sve slusaoce Vaseg radija.Hvala/Pozz


  4. OBRIŠI ME JER SI !!!!!!!!!!!!!!!!
    ŽAN DISRERLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostavi komentar na temu “Radio Klik FM Bor”