Radio i TV ljubitelj
Radio, TV, Mobilna telefonija...

Poljoprivredna emisija Znanje na poklon od sutra na Happy Televiziji

Kategorija: Televizija / Datum: 14. 01. 2012. / Komentara: 8

Dovoljno je spomenuti Zaharija Trnavčevića, asocijacija vas odmah povede na emisiju “Znanje na poklon.” Emisija se do sada emitovala na RTS-u, B92, a od sutra počinje emitovanje na Happy televiziji. Prema izvorima kojima raspolažemo, saznajemo da je razlog prelaska sa B92 na Happy Televiziju taj što su novi čelni ljudi Televizije B92 odlučili da emisiju ne emituju uživo, pa samim tim po Trnavčevićevim rečima skraćuje se direktna komunikacija sa gledaocima. On smatra da će svu potrebnu podršku naći na novoj televiziji, i da će gledaoci i dalje biti u mogućnosti da kumunicijaraju sa njima.

Trnavčević je zaštitio autorska prava, emisija će se emitovati pod istim nazivom, ali i sa istim ciljem.

Ključno: , , , , , ,

Komentari :

8 komentara, Upiši 1. 1.
  Dragana Mihajlovic - 26. 02. 2012. / 10 : 28


  Postovani, ja sam Dragana Mihajlovic iz okoline Leskovca. Imam jednu kravu i mleko predajem jednoj lokalnoj mlekari po ceni od 6.5 dinara po masnoj jedinici, sto mu dodje 24,7 dinara po litri (odbija se 5% na ime PDV-a). Sto se Mlekare tice i isplate sa njihove strane sve je u najboljem redu – uredno i tacno. Ali, premiju od 5 dinara za svaki predati litar niko od nas iz sela, a i oni koji predaju drugim mlekarama (ima ih nekoliko u okolini – 4) niko nikada nije video a kamoli primio. Moje pitanje glasi ZASTO?! Da li smo mi na jugu gradjani drugog reda, a favorizuje se evropska Vojvodina i beogradski pasaluk – ili sta je u pitanju?! Napominjem da sam Vas redovno pratila i na B92 a i sada, jer postujem Vase iskustvo, postenje i ugled. U nadi da cete mi odgovoriti bilo na mojoj email adresi ili u emisiji unapred se zahvaljujem i srdacno Vas pozdravljam. 2. 2.
  Nikola Micic - 29. 02. 2012. / 20 : 05


  Hocete li da odgovorite ovoj zeni? I mene ista tema zanima!!! HVALA UNAPRED!!!


 3. Ja sam samo bloger koji pise novosti vezane za radio i televiziju, nemam nikakve veze sa emisijom. 4. 4.

  e svasta 5. 5.
  MezeiSlavko, - 09. 03. 2012. / 14 : 15


  Postovani ja sam slavko mezei iz a.santica opstina sombor .dobijo sam od Poljopvredne uprave prinudnu naplatu u roku dva dana da platim pezisko osiguranje u iznosu od sesto oedeset hiljada dinara ili ce mi plenutiTraktor,Prikolicu i kola .oa vas molim da mi pomognete i kazete kome da se obratim bijo sam svuda i svima je to nepoznato svi mi kazu da je to nemoguce u danasnje vreme doci da plene za to dug mije dvesta hiljada a kamata Trista pedeset hiljada pa vas molim da ovako i u emisi kazete kome da se obratim. unapred hvala. 6. 6.
  MezeiSlavko, - 11. 04. 2012. / 6 : 28


  Dali ovo neko vidi ili cita nije mi jasno gde zivimo mi


 7. JAvljam Vam se povodom situacije koja trenutno vlada u Poljoprivrednoj stručnoj službi Srbije. Nisam siguran ali informacije koje imam kažu da 13 Službi nije uspelo da isplati plate svojim asistentima savetodavaca za mesece maj i jun.Interesantan je i teritorijalni raspored službi koje ne kasne sa isplatama zarada za Asistente savetodavaca. Najteža je situacija sa kolegama koji su se izmestili iz mesta stanovanja prilikom prihvatanja ovog projekta. Trenutno su u poziciji da im je egzistencija ugrožena, nema novaca za islatu stanarina, nema novaca za odlazak na teren, jer je i to finansirano iz primanja koje finansira Ministarstvo, a za ishranu možete da predpostavite kako je. To je sramota za ovu državu a i za nas kao ljude i stručnjake koji su angažovani u projektu. Kolege koji imaju porodice a odvojeni su od njih imaju još većih problema jer su troškovi multiplikovani a primanja nema. Da li je ovaj projekat završen? niko ne može da nam kaže isto kao i za neisplaćene plate. Sada je već i egzistencija u pitanju jer smo na terenu i ne smemo da se bavimo dodatnim poslovima kako bi zaradili novac kojim bi nastavili da finansiramo ovaj projekat Ministarstva i države Srbije. DA li neko može da nam se obrati, da objasni do kada je potrebno da sami finansiramo naš rad. Ipak smo mi angažovani preko NSZZ kao inženjeri agronomije bez posla te su nam rezerve tanke. Neke kolege su bile primotane da ne potpišu Ugovore do 03.08. zbog nemogućnosti da izdrže taj finansijski teret. Molim Vas da posvetite neki trenutak Vaše emisije asistentima savetodavaca koji nisu primili plate. Hvala 8. 8.
  Aleksandar Petrovic - 16. 09. 2012. / 7 : 50


  Dali se program Nacionalne sluzbe za zaposljavanje od 160000 din koliko drzava daje za pokretanje sopstvenog posla .Dali se ova srestva mogu iskoristiti za otvaranje poljoprivrednog preduzeca .

Ostavi komentar na temu “Poljoprivredna emisija Znanje na poklon od sutra na Happy Televiziji”